Ultima zi pentru achitarea cu bonificaţii a taxelor şi impozitelor locale

Ultima zi pentru achitarea cu bonificaţii a taxelor şi impozitelor locale

Ghişeu de taxe şi impozite locale FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Autorităţile locale din Slobozia amintesc ialomiţenilor că marţi, 30 iunie, este ultima zi de plată a impozitelor şi taxelor locale aferente semestrului I.

Ştiri pe aceeaşi temă

Contribuabilii care achită integral obligaţiile fiscale datorate bugetului local până la data de 30 iunie 2020, inclusiv, beneficiază de 10% bonificaţie pentru persoanele fizice şi 5% pentru persoanele juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, impozitului pe teren şi impozitului pe mijloacele de transport.
 
„Recomandăm contribuabililor efectuarea plăţilor prin metodele on-line. Cererile se pot depune la adresele de email office_ditl@municipiulslobozia.ro şi office@municipiulslobozia.ro, însoţite de o copie a actului de identitate, respectiv copia cetificatului de înmatriculare în cazul persoanei juridice, în vederea obţinerii unei parole de acces.
 
Pentru taxele fără debit (amenzi, taxe judiciare de timbru, taxa liberă trecere etc.) contribuabilii pot accesa site-ul Ghiseul.ro, plată fără autentificare, cu selectarea localităţii unde îşi au domiciliul/sediul persoanele fizice sau juridice. Pentru codul de cont corespunzător plăţii dorite, vă rugăm să accesaţi Lista conturi IBAN disponibilă pe http://www.sloboziail.ro/eveniment/2014/anunturi/conturi-iban.pdf”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Slobozia pe pagina de socializare a instituţiei.
 
Pe aceeaşi temă:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: