Trei urmăriţi internaţional, capturaţi de poliţiştii ialomiţeni

Trei urmăriţi internaţional, capturaţi de poliţiştii ialomiţeni

Suspecţii au fost reţinutţi FOTO Adevărul

Mai mulţi urmăriţi, căutaţi de autorităţi pentru că se sustrăgeau executării pedepselor, au fost capturaţi ieri de către poliţiştii de investigaţii criminale.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Astfel, oamenii legii au reuşit identificarea unui tânăr de 19 ani, cetăţean german, urmărit internaţional. Autorităţile germane au emis pe numele acestuia mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea de infracţiuni contra persoanei, pe teritoriul Germaniei.
 
De asemenea, poliţiştii au depistat, pe raza comunei Bărbuleşti, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Urziceni, pe numele căruia autorităţile franceze au emis mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra persoanei.
 
Tot ieri, 20 februarie, un bărbat de 44 de ani, din comuna Sineşti, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane, a fost identificat de poliţiştii de investigaţii criminale din Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa. Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea de infracţiuni contra patrimoniului, pe teritoriul Germaniei.
 
Suspecţii au fost reţinuţi şi escortaţi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, unde magistraţii se vor pronunţa cu privire la predarea acestora către autorităţilor germane şi franceze.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările