Transport ilegal de 3 tone de roşii confiscat de poliţişti

Transport ilegal de 3 tone de roşii confiscat de poliţişti

Aproape 3 tone de legume au fost confiscate FOTO Adevărul

Peste 656 de persoane au fost legitimate, 333 de autoturisme controlate şi 2.980 de kilograme de legume au fost confiscate de poliţişti în urma unei razii la Slobozia pentru prevenirea infracţionalităţii stradale, riscului rutier precum şi respectarea regulilor sanitare.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 13 august, în intervalul orar 15.00 – 18.00, zeci de oameni ai legii au desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Slobozia. Au fost controlate în trafic 333 de autovehicule şi legitimate 656 de persoane.
 
De asemenea, au fost aplicate 28 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 8.500 de lei, fiind reţinute 4 permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.
 
Şi poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au acţionat în cadrul acţiunii pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări servicii ilicite. 
 
Cu ocazia efectuării unui filtru rutier pe DN 2A/E 60, la ieşire din municipiului Slobozia către Urziceni, a fost depistată în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat care transporta fără documente de provenienţă cantitatea de 2.980 de kilograme de roşii, în valoare de 2.384 de lei, produsele alimentare perisabile fiind confiscate.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările