Tragedie pe o şosea din Ialomiţa. Tată şi fiu, morţi într-un grav accident rutier

Tragedie pe o şosea din Ialomiţa. Tată şi fiu, morţi într-un grav accident rutier

Două persoane au murit în urma accidentului rutier FOTO: Mădălin Sofronie

Două persoane, tată şi fiu, au murit în această dimineaţă în urma unui grav accident rutier, petrecut pe DN2A, în judeţul Ialomiţa. Maşina în care aceştia se aflau s-a izbit puternic de o cisternă care transporta azot lichid.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din primele informaţii se pare că maşina în care tatăl şi fiu care au murit în accidentul rutier petrecut de dimineaţă, în apropiere de localitatea Munteni Buzău, judeţul Ialomiţa, a intrat pe contrasens şi s-a lovit puternic de o cisternă încărcată cu azot lichid şi care venea din contrasens. În urma impactului dintre cele două vehicule a fost implicată în evenimentul rutier şi maşina condusă de Gheorghe Mierlă, un şofer din Prahova.

Înmărmurit de frică, bărbatul povesteşte detaliat cum s-a petrecut tragedia în care a fost implicat fără voia lui. „Cei din Logan au intrat în cisterna cu azot. După mine, cred că au adomir la volan. Păcat de ei pentru că erau rude, adică tată şi fiu. Dumnezeu să-i odhinească” susţine martorul accidentului din Ialomiţa.

Trupurile neînsufleţite ale decedaţilor au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală FOTO: M.S.

Măsuri de siguranţă, luate de autorităţi

Pentru că riscul producerii unei explozii era mare, azotul lichid fiind un produs chimic extrem de inflamabil, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Ialomiţa au instituit măsuri de protecţie a zonei unde s-a produs accidentul pentru a evita orice risc.

„Zona a fost asigurată pentru a evita orice pericol. Din fericire cisterna nu este fisurată. Am decis ca traficul să fie blocat în acest perimetru pentru maşinile de mare tonaj” a declarat Gigi Petre, prefectul judeţului Ialomiţa, prezent la locul tragediei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: