Tragedie pe lacul Dridu. Un pescar a sfârşit în apele îngheţate, după ce s-a răsturnat cu barca

Tragedie pe lacul Dridu. Un pescar a sfârşit în apele îngheţate, după ce s-a răsturnat cu barca

Bărbatul a fost căutat pe scafandri FOTO ISU Ialomiţa

Tragedie la pescuit pe lacul Dridu. Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a sfârşit înecat, după ce barca în care se afla s-a răsturnat în apa îngheţată. Deşi salvatorii au ajuns rapid la locul tragediei, victima nu a mai putuut fi readusă la viaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă


Conform ISU, victima a plecat la pescuit cu o barcă improvizată. Aşa spun martorii care l-au văzut pe lac. Miercuri dimineaţă, 31 ianuarie, în jurul orei 09.00, a fost văzut de un cetăţean căzând din barcă în apa îngheţată a lacului. Bărbatul a alertat imediat echipele de căutare-salvare şi, în cel mai scurt timp,  militari de la Detaşamentul Urziceni au plecat spre locul intervenţiei cu barca şi ambulanţa SMURD. O echipă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, dar şi un echipaj de scafandri de la ISU Bucureşti-Ilfov au ajuns în zona incidentului. Cu topate eforturile, la ora 11.10, trupul pescarului a fost ddescoperit  în locul în care a fost găsită barca răsturnată. Cu toate că bărbatul a fost găsit la scurt timp de la producerea accidentului, eforturile efectuate pentru scoaterea lui în viaţă au fost zadarnice. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările