Trafic îngreunat din cauza unui transport agabaritic până pe 20 iunie. Pe ce traseu circulă vehiculul uriaş

Trafic îngreunat din cauza unui transport agabaritic până pe 20 iunie. Pe ce traseu circulă vehiculul uriaş

Transport agabaritic pe ruta Buzău-Slobozia-Constanţa FOTO Adevărul

Până pe 20 iunie, traficul rutier pe ruta Buzău-Slobozia-Constanţa va fi îngreunat de un transport agabaratic. Convoiul care transportă o structură metalică va circula pe traseul: Buzău – DN2B – Spătaru – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN21 – Bărăganul – DN21A – Ţăndărei – DN2A – DC63 – DJ224 – Medgidia – DN22C – Murfatlar – DN3 – A4 – Constanţa Poarta 7.

 
Lăţimea maximă a vehiculelor este 3,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră. Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Şituatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: