Trafic îngreunat în 3 judeţe din cauza unui transport agabaritic

Trafic îngreunat în 3 judeţe din cauza unui transport agabaritic

Transportul are ca destinaşie finală Constanţa FOTO Adevărul

Traficul rutier va fid at peste cap în trei judeţe până pe 9 februarie din cauza unui transport agabaritic. Convoiul, care are destinaţie finală Constanţa Poarta 7 a plecat din Buzău şi va traversa judeţul Ialomiţa pentru a ajunge pe malul mării.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 7-9 februarie se va efectua un transport cu depăşiri pe ruta: Buzău – DN2B – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN2A – Ţăndărei – DN2A – Hârşova – DN2A – DC63 – DJ224 – Medgidia – DN22C – DN3 – A4 – Constanţa Poarta 7. Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: