Tânărul mort apărându-şi prietena într-un autobuz din Constanţa. După 9 zile, autorităţile n-au habar cine este agresorul care l-a atacat în mijlocul zilei

Tânărul mort apărându-şi prietena într-un autobuz din Constanţa. După 9 zile, autorităţile n-au habar cine este agresorul care l-a atacat în mijlocul zilei

Valentin Băicoianu FOTO: Facebook.com/Valentin Băicoianu

La aproape o săptămână şi jumătate de la agresiunea comisă în Constanţa asupra unui tânăr din Slobozia, procurorii şi poliţiştii nu au reuşit să-l identifice pe bărbatul care l-a lovit într-un autobuz, provocându-i moartea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valentin Băicoianu, un tânăr de 32 de ani din Slobozia, a plecat în urmă cu 9 zile la Constanţa, împreună cu iubita şi o altă prietenă, pentru a participa la Festivalul Neversea. Luni, 10 iulie, în jurul orei 9.00, într-un autobuz din Constanţa, tânărul a avut o altercaţie cu un bărbat care i-a şicanat prietenele. 
 
Valentin a încercat să aplaneze conflictul, însă bărbatul pe care l-a rugat să se calmeze l-a lovit cu un pumn în faţă. Tânărul s-a dezechilibrat şi a căzut din autobuz, lovindu-se cu capul de bordură. El a fost transportat de urgenţă la spitalul din Constanţa, ulterior fiind transportat la o unitate medicală din Bucureşti. Marţi, 18 iulie, după mai multe zile de comă, medicii bucureşteni au anunţat decesul lui Valentin Băicoianu. 
 
Autorul, greu de prins
 
La mai mult de o săptămână de la altercaţia petrecută la malul mării, organele judiciare din Constanţa n-au reuşit să-l prindă pe bărbatul care l-a agresat pe tânărul din Slobozia. Cazul se află în subordinea directă a procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa care fac cercetări in rem într-un dosar ce vizează infracţiunea de lovituri cauzatoare de moarte. „Cercetările sunt în plină desfăşurare, autorul nu a fost încă identificat” susţine procurorul Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările