Tânăr poliţist, găsit spânzurat în curtea Liceului din Fierbinţi Târg, Ialomiţa. Ce mesaj de adio a lăsat

Tânăr poliţist, găsit spânzurat în curtea Liceului din Fierbinţi Târg, Ialomiţa. Ce mesaj de adio a lăsat

Poliţiştii au deschis o anchetă şi investighează moartea colegului lor FOTO Shutterstock

Scena cumplită la Liceul din Fierbinţi Târg, Ialomiţa. Un poliţist a fost găsit spânzurat în curtea unităţii de învăţământ, iar gestul pe care l-a făcut i-a şocat pe toţi cei care l-au cunoscut.

Conform obiectiv.net, tânărul era ajutor de şef de post în comuna Răduleşti, însă de un an era detaşat la Postul de Poliţie din Maia. 

Conform anchetatorilor, poliţiştii au fost alertaţi la 112, în urmă cu două seri, despre faptul că tânărul atârnă în ştreang.
 
„Poliţia oraşului Fierbinţi Târg a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană este spânzurată în curtea Liceului din oraşul Fierbinţi Târg. 

La faţa locului s-au deplasat atât poliţiştii, cât şi un echipaj de la Ambulanţă. 

În urma cercetărilor s-a constatat că bărbatul era decedat.

Cadavrul tânărului a fost preluat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi moarte suspectă, cercetările fiind în desfăşurare”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Ludmila Dascălu.
 
Angajat în Poliţie din anul 2017, despre tânărul poliţist se spune că ar fi avut probleme în dragoste. 

Ultima sa postare pe o pagină de socilalizare a fost cu puţin timp înainte de a recurge la gestul şocant: „Ai grijă în cine ai încredere… Câteodată şi dinţii tăi îţi muşcă limba”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările