Sute de poliţişti ialomiţeni, mobilizaţi pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie. Ce vor face oamenii legii

Sute de poliţişti ialomiţeni, mobilizaţi pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie. Ce vor face oamenii legii

Poliţia va asigura liniştea şi ordinea publică, dar şi paza secţiilor de votare FOTO Adevărul

Poliţiştii ialomiţeni, alături de  pompieri şi jandarmi, se vor afla în misiuni, pentru asigurarea măsurilor de protecţie, ordine şi siguranţă publică, la secţiile de votare, precum şi în locurile de depozitare a buletinelor de vot.

 
Măsurile de pază şi protecţie instituite la locaţiile secţiilor de votare presupun prezenţa efectivelor, pentru a preveni apariţia unor incidente de natură să perturbe procesul de votare. Astfel, în perioada 9-10 noiembrie, poliţiştii, jandarmii şi reprezentanţi ai I.S.U. Barbu Catargiu”  Ialomiţa, vor asigura paza şi protecţia a 220 de secţii de votare, care s-au constituit pe raza judeţului Ialomiţa.
 
Peste 250 de poliţişti şi jandarmi vor asigura măsuri de ordine şi linişte publică, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale. Pentru intervenţia efectivă la eventuale incidente, poliţiştii angrenaţi în paza şi protecţia secţiilor de votare vor fi sprijiniţi, la solicitare, de patrulele aflate în dispozitivul curent de intervenţie la evenimentele semnalate.
 
Pentru combaterea oricăror fapte antisociale, vor fi asigurate rezerve şi echipe operative, pregătite să intervină. Astfel, 86 de poliţiştii vor fi constituiţi în echipe operative, alături de 12 luptători pentru acţiuni speciale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: