Suspecţi de furt calificat, reţinuţi de poliţiştii din Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost reţinuţi FOTO Adevărul
Suspecţii au fost reţinuţi FOTO Adevărul

Trei bărbaţi , cu vârste cuprinse între 20 şi 46 de ani, din oraşul Căzăneşti, au fost reţinuţi de poliţiştii din Urziceni. Aceştia sunt bănuiţi că ar fi sustras mai multe bunuri electrice, piese şi acumulatori auto din incinta unei firme de pe raza comunei Sfântu Gheorghe, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 30.000 de lei.

Poliţiştii au demarat cercetările după ce un bărbat de 58 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe a sesizat faptul că în noaptea de 16/ 17 martie 2019, persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri din incinta societăţii comerciale pe care o administrează.

De asemenea, pe parcursul desfăşurării activităţilor specifice, poliţiştii au efectuat zece percheziţii domiciliare pe raza oraşului Căzăneşti, la persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt, precum şi la cei care ar fi cumpărat unele bunuri sustrase. Astfel, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării mai multe bunuri susceptibile a proveni din infracţiunea de furt, în vederea continuării cercetărilor.

Persoanele bănuite, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 46 de ani, din oraşul Căzăneşti, au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite