Suspect de trafic de droguri, arestat preventiv în judeţul Ialomiţa

Suspect de trafic de droguri, arestat preventiv în judeţul Ialomiţa

Poliţiştii au găsit la percheziţii fragmente vegetale de culoase oliv FOTO IPJ Ialomiţa

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Ialomiţa au efectuat 2 percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de operaţiuni cu droguri. Faţă de un bărbat a fost dispusă măsura arestării preventive.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pe 10 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa şi procurorii D.I.I.C.O.T - B.T. Ialomiţa au efectuat 2 percheziţii domiciliare, pe raza oraşului Cernavodă, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de mare risc.
 
La percheziţii au fost descoperite şi ridicate două pungi ce conţin fragmente vegetale de culoare verde oliv, 28 de plicuri din plastic cu fragmente vegetale pregătite pentru vânzare, un telefon mobil şi 14.550 de lei, ce ar proveni din vânzarea drogurilor.
 
Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din oraşul Cernavodă, a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare, fără drept şi fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, de operaţiuni cu substanţe, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea afecte psihoactive.
 
Faţă de acesta a fost dispusă ulterior măsura arestării pentru 30 de zile, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa. Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările