Suspect de tentativă la furt calificat, reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

Suspect de tentativă la furt calificat, reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti FOTO Adevărul

Poliţiştii din Slobozia au identificat un bărbat de 28 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de tentativă la furt calificat, fapte săvârşite în noaptea de 23/ 24 februarie. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

 
Ieri, 24 februarie, poliţiştii de investigaţii criminale din Slobozia au identificat un bărbat de 28 de ani, din municipiul Slobozia, bănuit de comiterea infracţiunilor de tentativă la furt calificat. Din cercetările efectuate a reieşit că, în noaptea de 23/ 24 februarie, acesta ar fi pătruns în mai multe autoturisme aflate parcate pe raza municipiului Slobozia, cu intenţia de a sustrage bunuri.
 
Cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomiţa şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: