Suspect de înşelăciune, reţinut de poliţişti. Cum a păcălit un bărbat cu peste 41.000 de lei

Suspect de înşelăciune, reţinut de poliţişti. Cum a păcălit un bărbat cu peste 41.000 de lei

Suspectul a fost reţinut de poliţişti FOTO Adevărul

Un bărbat, de 34 de ani, din Constanţa, a fost reţinut de poliţiştii ialomiţeni, pe 6 ianuarie, pentru comiterea mai multor infracţiuni de înşelăciune în formă continuată şi de fals în înscriuri sub semnătură privată. Acesta este bănuit că ar fi păcălit un bărbat cu 41.600 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Conform IPJ Ialomiţa, în perioada iulie – decembrie 2019, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 34 de ani, din judeţul Constanţa.
 
Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit faptul că în cursul lunii iunie 2018 suspectul, în calitate de reprezentant al unei societăţi din Constanţa, s-ar fi folosit de datele şi contul bancar ale unui agent economic din municipiul Braşov.
 
Astfel, acesta ar fi emis în fals o factură proformă în valoare de 41.650 de lei, reprezentând contravaloarea unor materiale de construcţii. Factura  a fost prezentată ca fiind reală părţii vătămate, care a depus banii în contul bancar înscris pe aceasta, persoana în cauză fiind bănuită că şi-a însuşit astfel întreaga sumă de bani.
 
În urma activităţilor de cercetare penală efectuate, s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă a bărbatului de 34 de ani, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Ialomiţa. Persoana în cauză a fost prezentată magistraţilor pentru dispunerea măsurii de arestare preventivă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: