Suspect de furt calificat, reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

Suspect de furt calificat, reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

Bărbatul a fost reţinut FOTO Adevărul

Poliţiştii dinSlobozia au identificat un bărbat de 28 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă săvârşită în noaptea de 15/ 16 februarie. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

 
Ieri, 19 februarie, poliţiştii de investigaţii criminale din Slobozia au identificat un bărbat de 28 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. Din cercetările efectuate a reieşit că, în noaptea de 15/ 16 februarie, bărbatul ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale de pe raza localităţii de domiciliu, de unde ar fi sustras suma de 300 de lei. Cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomiţa. Acesta urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: