Staţia de taxare de la Feteşti se modernizează. La cât se ridică investiţia

Staţia de taxare de la Feteşti se modernizează. La cât se ridică investiţia

Staţia de taxare de la Feteşti va fi modernizată FOTO Adevărul

Straţia de taxare de la Feteşti, de pe Autostrada Soarelui, va fi modernizată cu peste 37 milioane de lei. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii RUtiere(CNAIR) a anunţat că temenul limită pentru depunerea ofertelor este 21 ianuarie 2021.

Ştiri pe aceeaşi temă

CNAIR a scos la licitaţie obiectivul ,,Modernizarea Agenţiei de Încasare Feteşti şi identificarea soluţiilor de taxare pentru fluidizarea traficului şi reducerea timpilor de aşteptare prin limitarea acţiunii factorului uman".
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 21.01.2021, iar valoarea estimată a contractului este de 37.869.678,54 lei cu TVA.
 
Durata de execuţie a contractului este de 2 ani din care 8,5 luni proiectare şi 15,5 luni execuţie.
 
Prin modernizarea agenţiei de încasare, respectiv extinderea cu 6 benzi, se va îmbunătăţi accesul pe podul de la Feteşti peste braţul Borcea pe ambele sensuri de mers, se vor îmbunătăţiti condiţiile de deplasare, se vor micşora timpii de aşteptare şi costurile do operare ale vehiculelor.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările