Spitalul de urgenţă din Slobozia, la ceas aniversar. S-au împlinit 50 de ani de la construirea unităţii medicale

Spitalul de urgenţă din Slobozia, la ceas aniversar. S-au împlinit 50 de ani de la construirea unităţii medicale

Mariana Iancu, managerul spitalului din Slobozia a primit diploma de excelenţă FOTO Facebook/CJ Ialomiţa

Autorităţile din judeţul Ialomiţa au sărbătorit 50 de ani de la construirea actualului Spital Judeţean de Uгgenţă Slobozia, jumătate de secol în care medicii din această unitate s-au luptat pentru vieţile pacienţilor.

 
 
Vineri au fost omagiaţi asistenţii medicali, în cadrul evenimentului Ziua Asistentului, iar sâmbătă a fost rândul Zilei Medicului. Cu această ocazie, Consiliului Judeţean Ialomiţa, prin preşedintele Victor Moraru, a oferit o Diplomă de Excelenţă pentru Spitalul Judeţean de Uгgenţă Slobozia.
 
CJI a sprijinit modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia şi în prezent sunt în derulare 6 proiecte de investiţii, cu o valoare de peste 30 de milioane de euro (160.699.390,52 de lei), care vor îmbunătăţi simţitor viaţa pacienţilor din Ialomiţa.Cererea de finanţare pentru modernizarea ambulatoriului Spitalului de Urgenţă Slobozia cu bani europeni, în valoare de 17.490.007,08 lei, a fost acceptată în urmă cu doar două săptămâni.
 
În luna martie 2019 a fost semnat contractul de finanţare pentru modernizarea, extinderea şi dotarea Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ialomiţa în valoare de 7.472.765,74 lei.
De asemenea a fost construit un bloc operator în valoare de 63.843.065.03 lei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: