Spitalul orăşenesc din Ţăndărei va primi 1,4 milioane de lei de la Ministerul Sănătăţii pentru modernizări

Spitalul orăşenesc din Ţăndărei va primi 1,4 milioane de lei de la Ministerul Sănătăţii pentru modernizări

Spitalul din Ţăndărei va fi modernizat FOTO Adevărul

Spitalul orăşenesc din Ţăndărei va primi 1,4 milioane de lei de la Ministerul Sănătăţii pentru investiţii. Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, s-a aflat ieri în vizită la unitatea medicală, după ce a fost prezentă la demaarea unei campanii de informare şi recuperare a vaccinării în oraş.

 
În urma unei vizite de o oră la spitalul din localitatea, unde s-a arătat mulţumită de condiţiile de igienă, Sorina Pintea a declarat că unitatea medicală are nevoie de o reconfigurare a structurii. «Acest spital are nevoie de investiţii şi are nevoie de o reconfigurare a structurii! Evident autoritatea locală este cea care decide, însă noi ne dorim să existe un spital funcţional. a spus Sorina Pintea.Ministrul Sănătăţii a explicat faptul că în urma concluziilor făcute în baza rapoartelor întocmite de o comisie de evaluare a spitalelor, unitatea medicală de la Ţăndărei va primi din partea Ministerului Sănătăţii 1,4 milioane de lei.
 
Clădirea în care funcţionează spitalul a fost construită în anul 1895 şi a fost inclusă pe lista monumentelor istorice. Instituţia deserveşte peste 40.000 de pacienţi din zona de est a judeţului Ialomiţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările