Soţie omorâtă în bătaie, într-un sat din Ialomiţa. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore

Soţie omorâtă în bătaie, într-un sat din Ialomiţa. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore FOTO: arhivă adevarul.ro

Un bărbat din comuna Albeşti a fost reţinut astăzi, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa. Anchetatorii susţin faptul că acesta şi-a omorât soţia în bătaie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din informaţiile procurorilor, între cei doi soţi, domiciliaţi în comuna ialomiţeană Albeşti, scandalurile erau frecvente, provocate în mare parte din cauza consumului excesiv de alcool. În urmă cu o săptămână în locuinţa celor doi a izbucnit un nou scandal, însă de data aceasta bărbatul şi-a vărsat supărarea pe nevastă. Omul a luat-o la bătaie, aplicându-i o corecţie cu pumnii şi picioarele. Procurorii care au anchetat cazul susţin faptul că femeia avea multiple leziuni în zona abdominală şi ar fi supravieţuit dacă soţul agresor ar fi transportat-o imediat la spital.

Fără să-i pese, bărbatul şi-a privit soţia cum se chinuie în casă acuzând dureri groaznice. Chinurile femeii au continuat preţ de câteva zile după care, din cauza leziunilor suferite, ea a decedat. Cazul este investigat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa care au emis o ordonanţă în baza căruia soţul agresor din Albeşti a fost reţinut pentru 24 de ore. El va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cei doi soţi aveau împreună doi copii minori.

Citiţi şi:

Crimă din gelozie, una din pistele luate în calcul în cazul uciderii fostului primar din Alba

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: