Slobozia: Primăria plăteşte, în 2011, chiria pentru locuinţele medicilor nou-veniţi

Slobozia: Primăria plăteşte, în 2011, chiria pentru locuinţele medicilor nou-veniţi

Fiecare medic proaspăt sosit pe meleagurile noastre va primi 800 de lei pentru chirie

Municipalitatea a decis să îi sprijine pe medicii care au ales să lucreze la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, oferindu-le acestora bani pentru plata chiriei. Patru doctori vor beneficia, anul viitor, de ajutorul dat de Primărie. Autorităţile locale vor plăti, în următoarele șase luni, chiria locuinţelor în care aceştia au decis să stea.

Concret, primăria şi-a luat angajamentul de a oferi fiecărui nou medic un sprijin financiar pentru plata chiriei, acesta fiind estimat la 800 de lei pentru fiecare din următoarele şase luni. „Trebuie să se prezinte la noi cu acte, prin care să dovedească faptul că locuiesc în chirie şi noi le dăm banii imediat“, a declarat Valentin Băcanu, unul dintre viceprimarii orașului.

Iniţial, cele patru cadre medicale solicitataseră locuinţe de serviciu. Acest lucru nu a fost, însă, posibil, deoarece lista celor care doreau să primească o astfel de casă era destul de cuprinzătoare. „Aveam pe listă alte persoane care aşteptau să primească locuinţe de serviciu. Noi îi vom avea în vedere pe medici, iar, dacă după şase luni se vor elibera locuinţele, garantat îi vom muta acolo“, adaugă Valentin Băcanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: