Slobozia: A dispărut de acasă

O tânără de 22 de ani, din Slobozia, a dispărut de la domiciliu ieri după-amiază. Dispariţia Noricăi Bălan a fost anunţată astăzi de prietenul său, Ştefan Păcală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Extrem de îngrijorat, acesta a alertat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa. Ştefan le-a spus poliţiştilor că a vorbit cu Norica la telefon, dar că aceasta nu părea a fi deloc în apele ei. Mai mult decât atât, tânăra a plâns atunci când a vorbit cu Ştefan, dar şi cu mama şi sora ei.

„A plecat să îşi facă manichiura şi nu s-a mai întors. Asta se întâmpla vineri, pe la ora 14.30. Eu am lipsit de acasă mai puţin de jumătate de oră. M-a sunat, apoi, seara, pe la ora 23 şi mi-a spus, plângând, că e bine şi că e la Braşov. A vorbit şi cu mama ei, tot în seara de vineri, şi i-a spus, plângând, acelaşi lucru. Cu sora ei când a vorbit, nu i-a spus unde este. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea. Eram împreună de cinci ani, dar nu ne-am certat niciodată“, spune Ştefan Păcală.

Cei care pot da detalii despre Norica Bălan sunt rugaţi să anunţe de urgenţă Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, la numărul de telefon 0243/211.212.

SEMNALMENTE:
-înălţime, 1,65m;
-greutate, 50 kg;
-păr şaten;
-ochi căprui;
-semn distinctiv, o aluniţă pe obrazul drept.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: