Serviciul de Paşapoarte Ialomiţa lucrează pe 1 Iunie doar pentru copii

Serviciul de Paşapoarte Ialomiţa lucrează pe 1 Iunie doar pentru copii

Pe 1 Iunie, în Ialomiţa, se eliberează paşapoarte doar pentru copii FOTO Shutterstock

Serviciul de Paşapoarte Ialomiţa sărbătoreşte 1 Iunie într-un mod inedit. În această zi, funcţionarii vor lucra doar pentru copii, eliberând documente de călătorie celor cu vârsta sub 18 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut de Marin Constantin, prefectul judeţului Ialomiţa. „Pe 1 Iunie, colegii de la Direcţia de Paşapoarte vor lucra în regim normal. Vor fi două ghişee deschise exclusiv pentru depunerea documentelor în vederea obţinerii paşaportului doar pentru copii, nu şi pentru adulţi,” a precizat prefectul.
 
Măsura se aplică şi pentru copiii care aveau programări la depunerea documentelor necesare în zilele lucrătoare de după data de 1 Iunie, când, în mod normal, este zi liberă pentru begetari.
 
În medie, la Serviciul de Paşapoarte Ialomiţa ce funcţionează în Slobozia, strada Brăilei, nr. 14, la ieşirea spre Slobozia Nouă, se prezintă în fiecare zi 100 de persoane în vederea obţinerii documentului de călătorie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările