Se lucrează pentru modernizarea domeniului public. Investiţii de 1,7 milioane de lei în Bărăgan

Se lucrează pentru modernizarea domeniului public. Investiţii de 1,7 milioane de lei în Bărăgan

Moderrnizări la Slobozia FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Vremea frumoasă permite reluarea activităţilor de întreţinere şi modernizare a domeniului public. La Slobozia, autorităţile locale au început repararea arterelor de circulaţie cu mixtură asfaltică la cald şi continuă pregătirea celor 5 străzi din cartierele Slobozia Nouă şi Bora pentru asfaltare: str. Redutei ( 310 m), str. Cimitirului ( 725 m), str. Unirii ( 520 m), str. Sălcii ( 350 m) şi str. Arh. Radu Vulpescu ( 205 m).

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei peste 2 km de drumuri vor fi asfaltaţi până la sfârşitul lunii iulie, la o valoare a contractului de aproximativ 1.700.000 lei fără TVA, au anunţat reprezentanţii Primăriei Slobozia.
 
Lucrările de amenajare a fântânii arteziene din Parcul Ialomiţa continuă în aşteptarea elementelor care vor fi montate în a doua jumătate a acestei săptămâni, pentru primele probe ale sistemului de lumini.
 
Pentru că e vacanţă, copiii se vor putea reîntoarce curând la locul de joacă reconfigurat la intrarea în parc, acolo unde, miercuri, va fi turnată suprafaţa multicoloră de joc.
 
Programul de cosit continuă pe toate spaţiile verzi, iar de la 1 iulie se va relualupta terestră împotriva ţânţarilor, dezinsecţia urmând a fi efectuată după 7 zile, pentru o eficienţă sporită.
 
Pe aceeaşi temă:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: