Scandal cu cuţite în plină stradă, într-o comună din Ialomiţa. Agresorii au ajuns la spital

Scandal cu cuţite în plină stradă, într-o comună din Ialomiţa. Agresorii au ajuns la spital

Procurorii au deschis o anchetă în acest caz FOTO: arhivă adevarul.ro

Trei bărbaţi din satul ialomiţean Traian sunt protagoniştii unui scandal petrecut pe uliţele satului. După câteva discuţii contradictorii, aceştia s-au luat la ceartă şi au sfârşit la spital, înjunghiaţi. În acest caz s-a deschis o anchetă.

Din primele informaţii se pare că între cei trei există legături de rudenie. În vârstă de 44, 46 şi 53 de ani, cei tri bărbaţi din Traian au început să se certe ca din senin. S-ar părea că mărul discordiei ar fi nişte conflicte mai vechi pe care cei trei le-au avut mai demult şi pe care nu au reuşit să şi le rezolve.

Ca din senin, cearta acestora s-a transformat într-un adevărat scandal public. UIiţele satului au răsunat în miez de noapte din cauza ţipetelor şi înjurăturilor. Fără să mai stea pe gânduri, scandalagii au început să se agreseze reciproc.

Aşa se face că bărbatul de 44 de ani s-a ales cu plăgi înjunghiate în fese şi zona feteţi, iar ceilalţi doi protagonişti ai scandalului au fost înjunghiaţi în membre şi spate. Aceştia au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, unde au primit îngrijiri medicale. Cazul a intrat şi în atenţia procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa care a deschis o anchetă pentru a-i trage la răspundere pe cei responsabili de producerea scandalului.

Citiţi şi:

Percheziţii în Mehedinţi la firme de construcţii implicate în evaziune fiscală şi spălare de bani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: