UPDATE Scandal cu bâte în Ialomiţa după un accident rutier. Cinci persoane au fost reţinute de poliţişti

UPDATE Scandal cu bâte în Ialomiţa după un accident rutier. Cinci persoane au fost reţinute de poliţişti

15 persoane au fost conduse la audieri FOTO Adevărul

Un număr de 15 persoane au fost săltate de poliţişti şi conduse la audieri, în urma unui scandal petrecut în afara localităţii Sineşti. Incidentul a avut loc sâmbătă, 24 octombrie după un accident rutieer.

UPDATE. Reprezentanţii IPJ Ialomiţa au anunţat că cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 41 de ani, toţi din localitatea Bărbuleşti, au fost reţinut de către poliţişti, după altercaţia cu bâte produsă sâmbătă în afara localităţii Sineşti. Sursa citată precizează că cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburare a liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi distrugere. Nicio persoană nu a fost rănită în incidentul de sâmbătă, însă autorităţile au confiscat un pistol cu aer comprimat, bâte şi alte obiecte contondente.
 
  
„Cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 41 de ani, toţi din localitatea Bărbuleşti, au fost reţinuţi de către poliţişti, urmare a unei altercaţii produse ieri, 24.10.2020, în afara localităţii Sineşti. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi distrugere”, arată un comunicat de presă al IPJ Ialomiţa.
 
Conform IPJ Ialomiţa, oamenii legii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, iar altercaţia a fost aplanată. 
"În urma altercaţiei, nicio persoana nu a fost rănită .În cadrul cercetărilor efectuate până la acest moment, au fost ridicate mai multe obiecte interzise la deţinere (bâte, obiecte contondente). 
 
Cercetările sunt continuate, cele 15 persoane implicate fiind conduse la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, în vederea audierii şi luării măsurilor legale, în urma analizătii probatoriului, cu procurorul de caz", au anunţat reprezentanţii IPJ Ialomiţa.
 
Vă mi recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările