Sancţiuni în valoare de peste 200.000 de lei, aplicate de poliţişti în ultimele 3 zile

Sancţiuni în valoare de peste 200.000 de lei, aplicate de poliţişti în ultimele 3 zile

Poliţia a aplicat sute de amenzi FOTO Adevărul

În acest sfârşit de săptămână, în perioada 08 - 10 iunie, poliţiştii  ialomiţeni au intervenit la 136 de evenimente şi au aplicat peste 580 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 200.000 de lei, au constatat 75 de infracţiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, au reţinut 33 de permise de conducere.

 
Poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, pentru asigurarea fluenţei traficului, combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere.
 
În perioada 08 – 10 iunie, poliţiştii ialomiţeni au acţionat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 29 de acţiuni punctuale şi s-a intervenit la 136 de evenimente,  133  fiind sesizate prin 112.
 
75 de infracţiuni, constatate în 3 zile
 
În urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate 75 de infracţiuni, 12 persoane fiind depistate în flagrant delict. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 587 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 200.000 de lei.
 
În trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost reţinute 33 de permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare. În timpul raziilor, doi bărbaţi de 35, respectiv 36 de ani, au fost depistaţi de către poliţiştii rutieri în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice, deşi au consumat anterior băuturi alcoolice.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: