Sancţiuni pentru deşeurile abandonate în zona cartierului Slobozia Nouă

Sancţiuni pentru deşeurile abandonate în zona cartierului Slobozia Nouă

Munţi de gunoaie la Slobozia FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Mai multe persoane care au abandonat deşeuri au fost sancţionate de Poliţia Locală Slobozia şi obligate să aducă terenul la starea iniţială.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform autorităţilor, potrivit OUG 195 / 2005, privind protecţia mediului, degradarea mediului prin depozitarea necontrolată de deşeuri de orice fel constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 3.000 lei la 6.000 lei, pentru persoane fizice, şi de la 25.000 lei la 50.000 lei, pentru persoane juridice. 
 
Astfel, în ultimele zile, pentru deşeurile abandonate în zona platformei de gunoi animalier din Cartierul Slobozia Nouă cât şi în alte zone ale Municipiului Slobozia, au fost sancţionate persoanele care au abandonat deşeuri rezultate din construcţii şi deşeuri provenite din activitatea desfăşurată (cutii, ambalaje de plastic, etc.). Totodată, aceştia au adus terenul la starea iniţială, au anunţat reprezentanţii Primăriei Slobozia.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările