Rezultate finale Bacalaureat 2022 Ialomiţa. Lista completă a notelor

Rezultate finale Bacalaureat 2022 Ialomiţa. Lista completă a notelor

S-au afişat rezultatele finale la examenul de Bacalaureat FOTO Adevărul

Ministerul Educaţiei a publicat vineri, 1 iulie, rezultatele finale obţinute de absolvenţii de liceu care au susţinut examenul de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2022, după contestaţii. În judeţul Ialomiţa, un singur elev a obţinut media 10.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform rezultatelor publicate, candidatul este de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia. 

Media 9,95 a fost obţinută de un elev de la Liceul teoretic Carol I din Feteşti, iar media 9,9 a fost luată de un elev de la Liceul Pedagogic Mihai Basarab din Slobozia.
 
Rezultatele finale din judeţul Ialomiţa pot fi consultate AICI.

Rata de promovare a crescut în urma contestaţiilor, a declarat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, într-o conferinţă de presă. "Rata de promovare este de 75,2%, cu 1,9% mai mult decât rezultatul înregistrat înainte de contestaţii", a declarat Sorin Cîmpeanu.

Pentru a promova examenul, un absolvent de liceu trebuie să parcurgă, cumulat, următoarele etape/condiţii: recunoaşterea/echivalarea/susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obţinerea notei 5 (cel puţin) la fiecare dintre acestea; media notelor obţinute la probele scrise trebuie să fie 6 (cel puţin). 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările