Rezultate Bac 2017 Ialomiţa. Procentul de promovabilitate este de 73,72%

Rezultate Bac 2017 Ialomiţa. Procentul de promovabilitate este de 73,72%

Elevii care au susţinut Bacalaureatul 2017 află mâine primele rezultate FOTO: adevarul.ro

Ministerul Educaţiei a făcut publice rezultatele la Bacalaureat 2017, prin intermediul platformei informatice bacalaureat.edu.ro. Procentul de promovabilitate este de 73,72%.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Potrivit oficialilor din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Ialomiţa, procentul de promovabilitate la Bacalaureat 2017 înregistrat în Ialomiţa este de 73,72 %. 
 
„Le mulţumesc profesorilor pentru ca s-au implicat să-i ajute pe elevi, dar şi elevilor pentru că au înţeles importanţa acestui examen” a declarat Luminiţa Barcari, inspectorul şcolar judeţean al Inspectoratului Şcolar Judeţean ialomiţa. 
 
Emoţiile elevilor de clasa a XII-a care au susţinut Bacalaureatul 2017 au luat sfârşit miercuri, 5 iulie 2017, când Ministerul Educaţiei a făcut publice rezultatele preliminarii ale examenului de maturitate pe site-ul edu.ro.
 
Notele sunt afişate şi la centrele de examen. Datele Inspectoratului Şcolar Judeţean Ialomiţa arată faptul că la sesiunea iunie - iulie a Bacalaureatului 2017 s-au  înscris 1.700 de absolvenţi de liceu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: