Restaurantele din Slobozia vor fi redeschise. La cât a scăzut rata infectărilor cu COVID

Restaurantele din Slobozia vor fi redeschise. La cât a scăzut rata infectărilor cu COVID

Restaurantele se redeschid cu respectarea regulilor sanitare FOTO Adevărul

Restaurantele şi cafenele din Slobozia vor fi redeschise la interior, după ce incidenţa cazurilor în municipiu a scăzut la 2,25/1000 de locuitori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa a anunţat  redeschiderea la interior a restaurantelor şi cafenelelor din Slobozia după scăderea  numărului infectărilor cu noul coronavirus. Cu toate acestea, administratorii localurilor publice trebuie să respecte numeroase măsuri, printre care şi cea care vizează gradul de ocupare, care nu trebuie să depăşească 30% din capacitate.
 
Clienţii sunt obligaţi să respecte circuitele de deplasare şi să respecte distanţa între persoane de minimum 1,5 metri. Mai mult, clienţii vor fi aşezaţi la mese pe principiul «o masă ocupată, una liberă», iar la intrare va fi afişat numărul maxim de persoane care se pot afla simultan în restaurant/cafenea. Clienţii sunt obligaţi să se dezinfecteze pe mâini atât la intrarea, cât şi la ieşirea din localurile publice. De asemenea, personalul va fi obligat să poarte masca de protecţie şi să-şi dezinfecteze mâinile înainte de fiecare servire.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările