Recomandări pentru ialomiţeni: Evitaţi locurile aglomerate şi petreceţi cât mai mult timp în casă!

Recomandări pentru ialomiţeni: Evitaţi locurile aglomerate şi petreceţi cât mai mult timp în casă!

Parcurile au fost închise la Slobozia FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Primăria Municiăiului Slobozia a închis parcurile din oraş şi toate locurile de recreare şi socializare. oamenii sunt sfătuiţi să stea cât mai mult timp în casă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Mesaj pentru ialomiţeni de la Primăria Municipiului Slobozia:
 
1. Locurile de joacă din parcuri, dar şi cele destinate recreerii şi socializării, sunt închise, în urma deciziei Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, cu scopul de a preveni răspândirea virusului COVID- 19 la categoriile de persoane vulnerabile, cum sunt copiii şi vârstnicii.
 
2. Căile de acces în parcuri şi la locurile de joacă au fost restricţionate de către Poliţia Locală cu bandă. Echipele DADP au amplasat panouri informative prin care cetăţenii sunt avertizaţi că trecerea este interzisă, cu excepţia posesorilor de animale de companie, în zonele cu ţarcuri pentru câini.
 
3. Dragi părinţi, gândiţi-vă la siguranţa şi sănătatea voastră şi a copiilor voştri! Dragi bunici, nu vă expuneţi în aer liber şi permiteţi să vă ajutăm! Cu toţii trebuie să dăm dovadă de responsabilitate şi să tratăm cu seriozitate situaţia actuală şi importanţa menţinerii sub control a crizei epidemiologice.
 
4. Vă rugăm să respectaţi măsurile de prevenţie aplicate de administraţia locală, să evitaţi pe cât posibil locurile aglomerate şi să continuăm să acordăm importanţă crescută regulilor de igienă!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: