Razie pentru prevenirea braconajului piscicol. Un bărbat din Fierbinţi Târg, prins când pescuia ilegal caras

Razie pentru prevenirea braconajului piscicol. Un bărbat din Fierbinţi Târg, prins când pescuia ilegal caras

Suspectul s-a ales cu dosar penal FOTO Adevărul

Poliţiştii ialomiţeni acţionează zilnic pentru apărarea patrimoniului piscicol şi combaterii faptelor ilegale asociate din pescuitul ilegal, precum şi asigurării unor condiţii de piaţă corecte, atât prin eliminarea produselor de provenienţă ilicită cât şi protejarea mediului înconjurător.

 
Astfel, pe 16 mai, poliţiştii au acţionat pe raza judeţului Ialomiţa, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de braconaj piscicol, a colectării, transportului şi comercializării produselor rezultate din activităţi ilegale.
 
În timpul controalelor, pe raza oraşului Fierbinţi-Târg, poliţiştii au depistat un bărbat de 31 de ani, din judeţul Ilfov, în timp ce pescuia cu ajutorul unei unelte de pescuit tip halău, pe malul râului Ialomiţa. De asemenea, cu ocazia depistării, poliţişii au identificat peşte din specia caras, care a fost redat mediului acvatic. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii de infracţiuni prevăzute de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: