Razie în Bărăgan. Poliţia descins la 3 adrese, o persoană a fost reţinută

Razie în Bărăgan. Poliţia descins la 3 adrese, o persoană a fost reţinută

Razie la Slobozia FOTO IPJ Ialomiţa

Poliţiştii ialomiţeni au desfăşurat ieri, 29 iunie, o acţiune de amploare pe raza municipiului Slobozia pentru depistarea şi sancţionarea faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor.Oamenii legii au descins şi la 3 adrese, în urma cărora o persoană a fost reţinută.

În cursul zilei de ieri, peste 50 de poliţişti au desfăşurat o razie pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, diminuarea riscului de producere a accidentelor rutiere precum şi pentru punerea în executare a 3 mandate de percheziţie domiciliară ce au vizat documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat.
 
Faţă de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Slobozia, s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
 
De la locuinţa acestuia poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe unelte electrice, susceptibile ca fiind provenite din furturi.
 
Cu ocazia activităţilor desfăşurate, în cadrul acţiunii au fost instituite filtre rutiere şi au fost aplicate 74 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.945 lei. 
 
Totodată, faţă de 3 de conducători auto a fost luată măsura complementară de reţinere a  certificatelor de înmatriculare.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomiţa şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa.
 
Pe aceeaşi temă:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: