Razie cu 100 de poliţişti în comunele Jilavele şi Bărbuleşti

Razie cu 100 de poliţişti în comunele Jilavele şi Bărbuleşti

Poliţia a descins la mai multe adrese FOTO Adevărul

Zece percheziţii domiciliare, articole pirotehnice ridicate de poliţişti, 127 de sancţiuni contravenţionale aplicate şi o infracţiune constatată în flagrant este bilanţul unei acţiuni de amploare desfăşurată de poliţiştii ialomiţeni pe raza comunelor Bărbuleşti şi Jilavele.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Aproximativ 100 de poliţişti au desfăşurat o razie în cadrul căreia au fost efectuate percheziţii domiciliare ce au vizat documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de camătă, şantaj şi proxenetism.
 
În urma descinderilor, poliţiştii au ridicat de la domiciliul unui bărbat din localitatea Jilavele o baterie de artificii din categoria a II-a, deţinută fără drept. 
 
În cadrul acţiunii au fost instituite filtre rutiere Drumul Naţional 2A, în principalele intersecţii,  zone de acces şi ieşiri din localităţile Bărbuleşti şi Jilavele, precum şi pe raza localităţilor învecinate. Poliţiştii au aplicat 127 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 21.400 de lei, şi au reţinut 7 permise de conducere pentru viteză.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: