Protest spontan al angajaţilor DSP Ialomiţa, nemulţumiţi de salarii şi de atitudinea directorului

Protest spontan al angajaţilor DSP Ialomiţa, nemulţumiţi de salarii şi de atitudinea directorului

Angajaţii DSP au întrerupt lucrul

Angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Ialomiţa au declanşat, marţi dimineaţă, un protest spontan, ieşind în curtea instituţiei, nemulţumiţi de salarii, dar şi de atitudinea directorului. Toţi salariaţii au aderat la protest.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform news.ro, aceşia reclamă un comportament abuziv al directorului şi spun că orice încercare de comunicare cu acesta este din start sortită eşecului. În timp ce angajaţii DSP Ialomiţa protestează în curtea instituţiei, directorul Gabriel Modrea este de negăsit. El nu se află la serviciu şi nici nu răspunde la telefon.
 
Între angajaţii DSP şi directorul instituţiei există un conflict mai vechi. Oamenii l-au dat în judecată pe Gabriel Modrea după ce acesta le-a tăiat o parte din sporuri, considerând că sunt prea mari şi acordate necuvenit. Este vorba despre suplimente privind lucrul în condiţii periculoase sau vătămătoare, aşa cum este cazul angajaţilor din cadrul laboratoarelor Direcţiei de Sănătate Publică Ialomiţa. Potrivit estimărilor, prin tăierea sporurilor, veniturile angajaţilor s-au diminuat, în medie, cu sume cuprinse între 200 şi 500 de lei. Procesele, care sunt individuale, au fost înregistrate pe rolul Tribunalului Ialomiţa.
citeste totul despre: