Proiecţie specială a lungmetrajului „Octav“, pe 4 noiembrie, la cinema. În sală va fi prezent şi Marcel Iureş

Proiecţie specială a lungmetrajului „Octav“, pe 4 noiembrie, la cinema. În sală va fi prezent şi Marcel Iureş

Marcel Iureş joacă rolul principal în lungmetrajul" Octav"

Iubitorii artei cinematografice sunt aşteptaţi sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 18.00, la un eveniment de excepţie: proiecţie specială a lungmetrajului „Octav”.  Ialomiţenii vor avea ocazia să vizioneze filmul în compania lui Marcel Iureş, actorul principal din „Octav”, dar şia a regizorului Serge Ioan Celebidachi, care este şi co-scenaristul filmului.

 
Filmul „Octav” a fost selecţionat în cadrul prestigiosului Festival Internaţional de Film de la Montreal 2017, la secţiunea Focus on World Cinema, un festival de tradiţie pentru cinematografia mondială aflat la cea de-a 41 ediţie.
Lung-metrajul, regizat de Serge Ioan Celebidachi, este o coproducţie România — Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, iar producător este Adela Vrinceanu Celebidachi. Filmul „Octav”, ce va rula în cinematografele din ţară începând cu 6 octombrie 2017, este clasificat cu AG (Audienţă Generală). Din distribuţie fac parte actorii: Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Eric Aradits, Alessia Tofan, Silviu Biriş, Dana Rogoz, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Adrian Păduraru şi Vlad Rădescu.
 
Călătorie în timp
 
Filmul „Octav”, în regia lui Serge Ioan Celebidachi, spune povestea lui Octav (Marcel Iureş), un bărbat în vârstă, care se reîntoarce la conacul copilăriei sale aflat undeva în zona rurală a României, cu dorinţa de a-l vinde. Ajuns aici, după o absenţă de zeci de ani, o fetiţă ce-i pare cunoscută îl poartă într-o călătorie minunată în timp, înapoi la anii copilăriei sale pentru a-l ajuta să-şi redescopere bucuria de a trăi. „Octav ne poate ajuta să ne reamintim cine suntem cu adevărat şi să ne facem curaj să ne explorăm trecutul, iar pentru cei mai norocoşi dintre noi este o reafirmare a generozităţii infinite a vieţii”, a declarat regizorul Serge Ioan Celebidachi. 
 
Vă recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările