Procurorii din Ialomiţa au desluşit misterul unei duble crime. Victimele au fost omorâte de un apropiat

Procurorii din Ialomiţa au desluşit misterul unei duble crime. Victimele au fost omorâte de un apropiat

Criminalul a fost arestat pentru 29 de zile FOTO: realitatea.net

După jumătate de an de cercetări, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au reuşit să prindă criminalul a doi soţi din comuna Moviliţa. Agresorul şi-a înjunghiat şi lovit victimele până când le-a lăsat fără suflare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Moarte învăluită în mister

În luna martie a acestui an, procurorii şi criminaliştii de la Slobozia ajungeau în locuinţa a doi bătrâni din localitatea Moviliţa, judeţul Ialomiţa.

Organele de anchetă au descoperit atunci faptul că cei doi erau fără suflare în locuinţa lor. Bărbatul zăcea în bucătărie într-o baltă de sânge, iar pe corp prezenta urmele unor înjunghieri. Femeiea se afla într-o altă cameră, întinsă pe jos.

Din primele verificări s-a mers pe ideea că moartea celor doi a survenit ca urmare a unei dispute conjugale. Vecinii celor doi bătrâni le-au declarat anchetatorilor faptul că deseori bătrânii se certau. Astfel, concluziile preliminarii au arătat că unul dintre cei doi soţi l-ar fi ucis pe celălalt după care şi-a pus capăt zilelor.

Asasinul, apropiat al victimelor

Cercetările ulterioare ale organelor judiciare au scos la iveală o cu totul altă întâmplare. Cei doi bătrâni au fost ucişi cu sânge rece de către omul care îi ajuta în gospodărie. Pe numele său Georgian Oncescu, el era responsabil cu treburile în gospodărie.

 În ziua morţii celor doi bătrâni, acesta venise ca de obicei să-i ajute la treburi în curte, însă totul a degenerat într-un scandal, stropit bine cu alcool.

Totul pentru că bătrânii au refuzat să-i lase casa şi ograda pe care i-au promis-o înainte agresorului. Supărat, acesta a pus mâna pe un cuţit şi un par şi i-a omorât pe cei doi bătrâni.

Agresorul a fost prins în urmă cu o săptămână, după ce procurorii au investigat cazul mai bine de jumătate de an. În prezent el se află arestat preventiv sub acuzaţia de omor calificat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: