Primele decese cauzate coronavirus în judeţul Ialomiţa. Este vorba despre 3 bărbaţi care nu au călătorit în străinătate

Primele decese cauzate coronavirus în judeţul Ialomiţa. Este vorba despre 3 bărbaţi care nu au călătorit în străinătate

Trei bărbaţi din judeţul Ialomiţa au fost răpuşi de coronavirus FOTO Adevărul

Primele decese cauzate de infecţia cu noul coronavirus au fost înregistrate în judeţul Ialomiţa. Este vorba despre 3 bărbaţi şi conform anchetei epidemiologice niciunul dintre ei nu a călătorit în străinătate şi nu a intrat în contact cu un cunoscut cu caz confirmat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primele două decese provocate de pandemia COVID-19 în judeţul Ialomiţa au fost înregistrate pe data de 25 martie 2020. Ambii pacienţi, un bărbat de 60 de ani şi un altul de 77 de ani, au murit la domiciliu. Trupurile lor au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală, acolo unde le-au fost recoltate probe. Rezutatele analizelor au sosit sâmbătă, 28 martie 2020, şi au confirmat faptul că aceştia au fost infectaţi cu noul Coronavirus. Ultimul deces este al unui bărbat de 39 de ani. Acesta şi-a pierdut viaţa pe data de 26 martie 2020, în izolatorul Camerei de Primiri Urgenţe a Spitalului Orăşenesc Ţăndărei. Tot sâmbătă, 28 martie 2020, a fost confirmată infecţia cu noul Coronavirus şi în cazul acestui pacient. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: