Primăria Slobozia reia de pe 18 mai activitatea cu publicul. Reguli pentru cetăţeni

Primăria Slobozia reia de pe 18 mai activitatea cu publicul. Reguli pentru cetăţeni

Primăria se deschide pentru cetăţeni FOTO facebook/Municipiul Slobozia

Primăria Slobozia reia, începând de luni, 18 mai, activitatea cu publicul. Cetăţenii sunt aşteptaţi la ghişeele instituţiei, unde au fost luate toate măsurile de siguranţă, atât pentru public, cât şi pentru personal.Accesul în zona de relaţii cu publicul va fi permis doar persoanelor care poartă mască.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Pentru minimizarea interacţiunii directe şi a riscului de răspândire a noului coronavirus, precum şi pentru îmbunătăţirea securităţii zonei de încasare, am modificat mobilierul aferent ghişeelor, am montat ecrane de protecţie, sertare de transfer numerar şi acte, limitatoare de distanţă şi un sistem audio cu microfoane, boxe şi amplificare, de tip interfon, pentru comunicare la ghişeu. Valoarea investiţiei pentru amenajarea celor două spaţii, Casierie impozite şi taxe şi Relaţii cu publicul, se ridică la 23.240 lei, fără TVA. Accesul în zona de relaţii cu publicul va fi permis doar persoanelor care poartă mască", au anunţat reprezentanţii Primăriei Slobozia..
 
Intituţia va funcţiona după acelaşi program:
 
Luni-Miercuri: 08.00-16.30
 
Joi: 08.00-18.30
 
Vineri: 08.00-14.00
 
"Recomandăm contribuabililor ca pentru efectuarea plăţilor, obţinerea certificatelor de atestare fiscală, depunerea declaraţiilor fiscale sau altor tipuri de cereri, să utilizeze în continuare metodele alternative (on-line) puse la dispoziţie (mai simple şi mai sigure) şi să evite deplasările la ghişeu", au precizat autorităţile locale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: