Primăria municipiului Slobozia distribuie ceai şi cafea pentru forţele de ordine care se află la datorie

Primăria municipiului Slobozia distribuie ceai şi cafea pentru forţele de ordine care se află la datorie

Ceai şi cafea pentru forţele de ordine care sunt la datorie FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

La iniţiativa edilului municipiului Slobozia, Dragoş Soare, echipe din primărie au început să distribuie ceai şi cafea calde poliţiştilor şi jandarmilor care sunt la datorie la punctele de control.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidenţa îmbolnăvirilor de coronavirus a ajuns la  8,72/1000 locuitori în Slobozia, un fapt deosebit de îngrijorător. Putem, împreună, să ne asigurăm că ne protejăm pe noi şi pe cei din jur pentru a depăşi cu bine şi această nouă încercare prin care trecem împreună, a transmis primarul oraşului Slobozia.
 
Până ieri, 3.705 ialomiţeni fuseseră confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, cu 55 de îmbolnaviri mai mult decât în ziua de joi. Conform autorităţilor sanitare, rata de infectare în judeţul Ialomiţa este de 3,29/1.000 de locuitori.   Municipiul Slobozia se află în carantină din 13 noiembrie, ca urmare a creşterii alarmante a numărului de persoane infectate cu COVID-19.
 
Decizia de carantinare a municipiului Slobozia are în vedere prevenirea răspândirii virusului şi limitarea presiunii pe sistemul de sănătate pe care numărul mare de îmbolnăviri o exercită. Miercuri, 11 noiembrie, situaţia epidemiologică ne arăta un indice de infectări de 7,46/1.000 de locuitori, ceea ce arată o răspândire a virusului deosebit de periculoasă pentru populaţie. 
 
Vă asigurăm că toate deciziile luate la nivel judeţean şi naţional au în vedere salvarea de vieţi omeneşti şi acum este momentul ca noi toţi să fim solidari şi să facem sacrificiile necesare pentru ca oamenii dragi nouă să fie în siguranţă", potrivit Prefecturii Ialomiţa", a explicat Toniţa Manea, prefectul judeţului Ialomiţa.
 
Vă mai recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările