Primăria comunei Sfântu Gheorghe, cu lacătul pe uşă timp de 14 zile. Un funcţionar a fost confirmat cu COVID-19

Primăria comunei Sfântu Gheorghe, cu lacătul pe uşă timp de 14 zile. Un funcţionar a fost confirmat cu COVID-19

Focar de coronavirus la Primăria Sfântu Gheprghe FOTO Shutterstock

Numărul îmbolnăvirilor cu infecţia COVID-19 creşte alarmant în judeţul Ialomiţa. Primăria comunei Sfântu Gheorghe, din judeţul Ialomiţa, a intrat în carantină, după ce un angajat a fost depistat pozitiv la testul COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Edilul localităţii, Mădălin Teculescu, spune că funcţionarii Primăriei vor intra în carantină pentru următoarele două săptămâni.
 
 Vineri, 3 iulie, conform independentonline.ro, unul dintre angajaţii Primăriei Sfântu Gheorghe a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Bărbatul a fost fost testat deoarece prezenta simptome asociate noului coronavirus.
După confirmarea diagnosticului, primarul Mădălin Teculescu a anunţat că întreg personalul Primăriei va intra în carantină.
 
Este vorba despre 17 persoane. «În măsura posibilităţilor, angajaţii vor continua să lucreze de acasă. Sperăm ca această situaţie să fie una singulară. Sediul Primăriei va rămâne închis pentru două săptămâni în perioada carantinei!» a declarat Mădălin Teculescu pentru independentonline.ro.
 
 
Un focar de COVID-19 a fost identificat şi la Centrul Medico-Social din oraşul Fierbinţi Târg. Medicul unităţii a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19 în cursul nopţii trecute. Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa a dispus izolarea unora dintre angajaţi în incinta Centrului pentru o perioadă de 14 zile. Ceilalţi vor fi izolaţi la domiciliu împreună cu membrii familiilor tot pentru 14 zile.
 
Centrul Medico-Social din Fierbinţi Târg are o capacitate de 36 de locuri, în prezent fiind ocupate 20. De asemenea, instituţia are 35 de angajaţi. În urmă cu câteva zile, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa a mers la Centrul din Fierbinţi şi a donat 2.000 de măşti de protecţie pentru prevenirea răspândirilor infecţiei cu COVID-19. În prezent, conform Grupului de Comunicare Strategică, în judeţul Ialomiţa sunt confirmate 440 de cazuri cu noul coronavirus.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: