Prefectura Ialomiţa caută soluţii pentru deschiderea mai multor centre de vaccinare

Prefectura Ialomiţa caută soluţii pentru deschiderea mai multor centre de vaccinare

Vaccinarea anti-COVID, o prioritate naţională FOTO pixabay

Prefectura Ialomiţa caută soluţii pentru prevenirea şi combaterea pandemiei, în special pentru deschiderea de noi centre de vaccinare a cetăţenilor.

Prefectul Mihai Andrei Tănăsescu a anunţat că o preocupare
preocupare permanentă este legată de sprijinirea autorităţilor implicate în prevenire şi combaterea pandemiei COVID- 19, şi în special pentru deschiderea de noi centre de vaccinare la Amara şi Fierbinţi-Târg, dar şi găsirea de soluţii pentru deschiderea unui centru de vaccinare tip drive-thru în parcarea de la Kaufland. Totodată, s-au purtat discuţii cu medicii de familie pentru vaccinarea populaţiei şi 33 au răspuns pozitiv.
 
De asemenea, au fost contactate conducerile mai multor societăţi comerciale pentru vaccinarea la locul de muncă prin centre mobile sau cu deplasarea angajaţilor la centre de vaccinare fără programare. Primăriile au fost contactate pentru deplasarea unui centru mobil de vaccinare în mediul rural.
 
"Tot pentru sistemul de sănătate, am acţionat împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean pentru identificarea unui spaţiu adecvat serviciului de ambulanţă, pe perioada lucrărilor de extindere a spaţiilor ce se desfăşoară la sediul Spitalului  Judeţean de Urgenţă", a explicat prefectul Mihai Andrei Tănăsescu.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările