Poliţistul cămătarilor din Urziceni era suspect de cancer

Poliţistul cămătarilor din Urziceni era suspect de cancer

Constantin Greu era bolnav foto: Mesagerul de Urziceni

Ridicat alături de cei mai periculoşi interlopi din Urziceni, comisarul Constantin Greu, şeful Biroulului de Investigaţii Criminale al Poliţiei din oraş, avea probleme de sănătate. El se afla în concediu medical de mai bine de două luni, în momentul în care a fost băgat în duba mascaţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Colegii poliţistului sunt cei care confirmă problemele de sănătate pe care le avea Constantin Greu. Oamenii legii susţin că poliţistul era suspect de cancer de colon şi avea şi probleme cu inima.

El a avut nevoie de două luni de concediu medical, timp în care şi-a efectuat mai multe analize la Spitalul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative. 

Înainte să fie săltat de forţele de ordine, poliţistul aştepta rezultatul unei biopsii prin care ar fi putut afla dacă are sau nu cancer.

„Era plecat în concediu medical de două luni. În tot acest timp l-am văzut doar de câteva ori. Ultima dată mi-a zis că este suspect de cancer şi că aşteaptă rezultatul unei analize pentru a afla dacă este sau nu bolnav”, declară Viorel Dascălu, şeful interimar al Poliţiei Municipiului Urziceni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările