Poliţia, cu ochii pe ialomiţeni în minivacanţa de 1 Decembrie. Se anunţă controale intense

Poliţia, cu ochii pe ialomiţeni în minivacanţa de 1 Decembrie. Se anunţă controale intense

Poliţia anunţă controale intense în minicanaţa de 1 Decembrie FOTO IPJ Ialomiţa

Poliţiştii ialomiţeni vor fi zilnic la datorie, pe toată durata minivacanţei prilejuită de Ziua Naţională a României. Pamenii legii vor verifica şi respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă porniţi la drum, ţineţi cont de  recomandările Poliţiei Române şi respectaţi indicaţiile poliţistului rutier aflat în teren.
 
Pentru siguranţa traficului rutier şi reducerea victimizării cetăţenilor prin accidente de circulaţie, poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi de efective de ordine publică, vor acţiona pe drumurile naţionale şi judeţene, utilizând autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere video a traficului şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.
 
Poliţia rutieră atrage atenţia conducătorilor auto cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie şi adoptarea unei conduite preventive, în vederea diminuării riscului producerii unor evenimente rutiere nedorite.
 
Poliţiştii le recomandă conducătorilor de vehicule să circule cu o viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să evite depăşirile riscante, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule, mai ales atunci când partea carosabilă este umedă.
 
În cadrul acţiunilor, organele de control vor verifica şi respectarea măsurilor de izolare/carantinare de către persoanele faţă de care au fost dispuse aceste măsuri, documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00-05.00, precum şi portul măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura de către toate persoanele 
 
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările