Peste 3 milioane de lei, alocaţi de Consiliul Judeţean Ialomiţa în lupta cu coronavirusul

Peste 3 milioane de lei, alocaţi de Consiliul Judeţean Ialomiţa în lupta cu coronavirusul

Pandemia de coronavirus a pus autorităţile pe jar FOTO Shutterstock

Consiliul Judeţean Ialomiţa a decis alocarea de noi fonduri pentru combaterea coronavirusului. Este vorba despre peste 3 milioane de lei, bani direcţionaţi către spitale de la apariţia pandemiei şi până în prezent şi care vor fi folosiţi pentru achiziţia de echipamente medicale.

 
Astfel, consilierii judeţeni au aprobat un proiect de hotărâre care le oferă posibilitatea legală de a se reuni on-line. Proiectul de hotărâre modifică Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului Judeţean, art. 51, alin. 4. Decizia anticipează situaţia în care plenul Consiliului nu s-ar putea reuni din cauza apariţiei unor noi focare de COVID-19. Oficialii Consiliului Judeţean au apreciat că acest scenariu este posibil în condiţiile situaţiei dezastruoase care se prefigurează în acest moment. În judeţul Ialomiţa au fost confirmate cinci cazuri de infecţie cu COVID-19, iar la sfârşitul săptămânii au fost confirmate primele 3 decese.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: