Pedepse cu executare pentru patronii modelelor obligate să facă sex pe bani cu primarul Robert Negoiţă

Pedepse cu executare pentru patronii modelelor obligate să facă sex pe bani cu primarul Robert Negoiţă

Ion Tămârjan (foto stânga) şi Cornel Relu Costan (foto dreapta) au fost condamnaţi la închisoare de Curtea de Apel Bucureşti FOTO: arhivă slobozia.adevarul.ro

Patronii agenţiilor de modeling care furnizau prostituate de lux pentru Rober Negoiţă, primarul Sectorului 3 din Capitală, au fost condamnaţi la închisoare. Decizia aparţine judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti, instanţa unde s-a judecat recursul celebrului dosar „Prostituţie şi politicieni”.

Sentinţă dură a Curţii de Apel Bucureşti în dosarul „Prostituţie şi politicieni”, cel mai controversat dosar din România ultimilor 10 ani. Instanţa din Capitală a dat pedepse cu executare inculpaţilor Ion Tămârjan din Slobozia şi Cornel Relu Costan din Constanţa.

În calitate de manageri ai unor agenţii de modeling, aceştia sunt acuzaţi că şi-au obligat modelele să facă sex pe bani cu potenţi oameni de afaceri. Printre numele grele s-a numărat şi cel al lui Robert Negoiţă, actualul primar al sectorului 3, cel al lui Nicolae Băniciou, actualul ministru al Tineretului şi Sportului, şi chiar cel al cântăreţului Adrian Enache.

De la Slobozia şi Constanţa tinerele participau la petreceri private organizate de personalităţile enumerate mai sus, după care Tămârjan şi Costan le obligau să întreţină raportui sexuale pe bani.

Acesta a fost motivul pentru care Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Slobozia (DIICOT) a demarat o amplă anchetă în acest caz.

Foto: Ion Tămârgan (prim plan) şi Cornel Relu Costan (plan secund) au fost acuzaţi de trafic de persoane

Primele cercetări au fost făcute în anul 2010, când Ion Tămârjan şi Cornel Relu Costan au fost arestaţi pentru 29 de zile sub acuzaţia de trafic de persoane şi trafic de minori, întrucât procurorii au descoperit că multe dintre tinerele care făceau sex pe bani nu împliniseră vârsta majoratului.

Tot procurorii au scos la iveală şi faptul că fetele celor doi impresari ajungeau până în Viena în clubul Babylon, acolo unde erau transformate în adevărate sclave sexuale. Până în luna noiembrie 2010, Tămârjan şi Costan s-au aflat în stare de arest preventiv, după care au fost eliberaţi odată cu trimiterea dosarului în judecată, la Tribunalul Ialomiţa.

După 2 ani de procese, judecătorii din Ialomiţa au dat o primă sentinţă anul trecut în noiembrie. Potrivit magistraţilor Tribunalului Ialomiţa, Tămârjan şi Costan au primit pedepse cu suspendare. Sentinţa a fost atacată cu recurs la Curtea de Apel, iar instanţa a decis ca cei 2 impresari să fie trimişi la închisoare pentru 4 luni şi jumătate.

Costan, proxenetul „torţionar“

Într-o filă a rechizitoriului întocmit de procurorii DIICOT din Slobozia la finalul cercetătorii, anchetatorii au relatat despre faptul că patronii abuzau de funcţia pe care o aveau pentru a le obliga pe fete să îşi vândă trupul.

«Tinerele erau obligate să întreţină raporturi sexuale pe bani cu clienţii respectivului club. Multe dintre fetele care ajunseseră în club prin intermediul inculpatului Costan Relu Cornel au exprimat un sentiment de repulsie faţă de acesta, faţă de modul în care se purtase pentru a le determina să rămână şi să lucreze în Clubul Babylon. Le minţea că vor participa la o şedinţă foto. O dată ajunse în Clubul Babylon din Viena erau preluate de Bretterklieber Peter, administratorul Clubului care le explica ce trebuia să facă acolo efectiv şi avantajele materiale ale opţiunii de a lucra în club...» citează publicaţia independentonline.ro, din rechizitoriul procurorilor specializaţi în combaterea crimei organizate.


Citeşte şi:

Cu ce se laudă Robert Negoiţă, la un an de mandat: mini-parcuri, creşe noi, 3.800 de copaci plantaţi, Asociaţia Primarilor şi servicii de pază în toate şcolile

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, a prezentat, marţi, bilanţul activităţii de un an într-o conferinţă de presă care a avut loc la Casa Artelor. Majoritatea fondurilor alocate se duc către reabilitare termică. 148 de mini-parcuri, amenajate, 3.800 de arbori plantaţi, două creşe au fost reabilitate, iar toate unităţile şcolare au fost renovate şi prevăzute cu servicii de pază.

Directorul TVR 2, Adrian Enache, şi Robert Negoiţă, clienţi de lux într-o reţea de prostituţie

Milionarul Robert Negoiţă, deputat PSD, interpretul Adrian Enache şi directorul TVR2, Răzvan Nicolescu, au întreţinut raporturi amoroase contra cost cu manechine racolate într-o reţea. Unele dintre manechinele racolate erau minore.

Stenograme din dosarul „Prostituţie şi politicieni”: Negoiţă preferă fetele de liceu

Adevarul.ro vă prezintă două dintre stenogramele în dosarul de prostituţie instrumentat de DIICOT, în care sunt implicaţi milionarul Robert Negoiţă, deputat PSD, interpretul Adrian Enache şi directorul TVR2, Răzvan Nicolescu.

Membră PSD, damă de companie în dosarul „Prostituţie şi politicieni”, în care este implicat şi Robert Negoiţă

Ioana Simona Dăncuş (22 de ani), membru PSD din 2009, a povestit, la 15 august 2010,  procurorilor DIICOT, despre experienţa sa de damă de companie din cluburile de proxenetism din Austria şi din Germania. Ea a povestit că, în august 2007, s-a întors în ţară şi a particpiat, în perioada octombrie – noiembrie 2007, la emisiunea „Tonomatul de pe 2”, şi a colaborat cu formaţia Akcent şi cu Gabriel Cotabiţă. Tot în acea

Dosarul „Prostituţie şi politicieni“: Cum au scăpat şapte oltence de capcana agenţiei de modele care plasa dame de companie în Viena

Rechizitoriul în urma căruia procurorii DIICOT au trimis în judecată patru bărbaţi pentru trafic de persoane face referire şi la Miss Academy 2008, concurs la care ar fi participat câteva dintre fetele care ar fi fost obligate să se prostitueze. Preselecţia pentru concursul de frumuseţe a avut loc şi la Craiova, opt oltence fiind selectate să concureze în capitală pentru marele premiu. După numai o zi de „cantonament“ la Rin G

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: