Patru suspecţi de furt, capturaţi de poliţişti după o urmărire ca-n filme

Patru suspecţi de furt, capturaţi de poliţişti după o urmărire ca-n filme

Tinerii au fost reţinuţi de poliţişti FOTO Adevărul

Patru tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani, toţi din comuna Moviliţa, sunt cercetaţi de poliţiştii din Jilavele, aceştia fiind bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt.

 
Sâmbătă, 15 septembrie, în jurul orei 15.30, Poliţia a fost sesizată de către un bărbat de 51 de ani, din comuna Răduleşti, cu privire la faptul că a surprins mai multe persoane necunoscute în timp ce îi sustrăgeau din autoturism o borsetă ce conţinea mai multe bunuri. Poliţiştii au ajuns imediat la locul faptie, dar au pornit în urmărirea supsecţilor care încercau să fugă cu un autoturism.
 
La scurt timp, poliţiştii au reuşit blocarea maşinii cu care se deplasau suspecţii, imobilizarea persoanelor bănuite, patru tineri cu cârste cuprinse între 20 şi 24 de ani, toţi din comuna Moviliţa şi conducerea acestora la sediul poliţiei pentru luarea măsurilor legale. De asemenea, autoturismul folosit la savârşirea infracţiunii a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: