Patru chinezi, în carantină în judeţul Ialomiţa, după ce au călătorit în ţara de origine

Patru chinezi, în carantină în judeţul Ialomiţa, după ce au călătorit în ţara de origine

Măsuri de protecţie împotriva coronavirusului FOTO EPA/EFE

Alertă medicală în judeţul Ialomiţa, după ce 4  străini u călătorit în China. Autorităţile sanitare au dispus izolarea la domiciliu a patru cetăţeni de naţionalitate chineză, recent reveniţi din ţara natală. Aceştia au drept de şedere în zona Sineşti-Urziceni şi au călătorit peste hotare pentru a sărbători alături de rudele din străinătate Anul Nou Chinezesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Cei patru nu au călătorit în zona Wuhan, nu prezintă simptome ale infecţiei cu Coronavirus, iar măsura izolării este una preventivă, a anunţat independentonline.ro. Cele patru persoane, toţi bărbaţi cu vârste cuprinse între 40 şi 50 de ani, sunt angajaţi ai firmelor administrate de cetăţeni chinezi în zona Sineşti-Urziceni. Conform protocolului, aceştia sunt monitorizaţi timp de 14 zile de medicii de familie. Cei 4 nu prezintă simptome ale infecţiei cu Coronavirus şi nu au călătorit în zona Wuhan, acolo unde a izbucnit epidemia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: