Pasajul de la Drajna, în grafic: A fost semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate

Pasajul de la Drajna, în grafic: A fost semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate

rRalizarea pasajului la Drajna va descongestiona traficul FOTO gorunescu.ro

În prezenţa Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, a Directorului General al CNAIR, Narcis Neaga,  a directorului general regional al  Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, Marin Dima, dar şi a autoritpşuilor locale, la Slobozia, s-a semnat contractul care are ca obiect 'Elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru Pasajul Denivelat Superior pe DN 21, km 105+500, la Drajna.

 
Acest contract de servicii vizează totodată pregătirea documentaţiei de atribuire pentru execuţia lucrărilor, asigurarea asistentei pentru susţinerea aplicaţiei de finanţare şi asigurarea asistenţei pe durata desfăşurării procedurii de achiziţie publică pentru execuţia lucrărilor, în conformitate cu caietul de sarcini si cu respectarea legislaţiei în vigoare.
 
Preţul contractului este de 431.977,75 RON fără TVA, iar prestatorul serviciilor este S.C. SEARCH CORPORATION S.R.L., a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: