Ordine de protecţie provizorii, emise pe numele a doi bărbaţi agresivi

Ordine de protecţie provizorii, emise pe numele a doi bărbaţi agresivi

Cei doi sunt acuzaţi că şi=au agresat concubinele FOTO Shutterstock

Poliţiştii ialomiţeni au emis în ultimele 48 de ore, două ordine de protecţie provizorii, pe numele a doi bărbaţi de 46 şi 48 de ani, care şi-au lovit concubinele.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În primul caz, Poliţia Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 45 de ani, a fost agresată de concubinul său, un bărbat de 46 de ani.
 
De asemenea, la data de 5 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei ală nr. 4 Coşereni au fost sesizaţi prin apel 112, de o femeie de 62 de ani, din comuna Axintele, cu privire la faptul că a fost lovită de concubinul său, un bărbat de 48 de ani, pe fondul consumului de alcool.
 
În ambele cazuri poliţiştii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieţii şi integrităţii victimelor, reieşind faptul că în ambele cazuri se impune emiterea unor ordine de protecţie provizorii.
Pe numele celor doi bărbaţi au fost emise ordine de protecţie provizorii, pentru o perioadă de 5 zile. Poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: